Početna Politika Đurđev, Milenković i Marković isključeni iz Treće Srbije

Đurđev, Milenković i Marković isključeni iz Treće Srbije

0

treca-srbija-foto-treca-srbija-1429708166-645571

Doskorašnji generalni sekretar Treće Srbije Aleksandar Đurđev i članovi Predsedništva Goran Milenković i Sunčica Marković isključeni su iz Treće Srbije.

U saopštenju predsednika stranke Miroslava Parovića se navodi da je u skladu sa Statutom stranke i nesporno utvrđenim činjenicama doneta odluka o isključenju iz stranke Đurđeva, Milenkovića i Markovićeve i da su oni “obrisani iz članstva”.

“Navedenim osobama u skladu sa pomenutom odlukom prestala je svaka stranačka funkcija, a razlozi za donošenje navedene odluke su teže povrede opšteg akta stranke, i to Statuta, kao i nepostupanje po odlukama stranačkih organa”, navodi se u Parovićeviom saopštenju u kome se dodaje da je navedena odluka “u celosti osnovana i zakonita i protiv iste nije dozvoljeno pravno sredstvo”.

Iz Treće Srbije obaveštavaju medije da je Đurđević uzurpirao sajt stranke i da će do daljnjeg saopštenja mediji dobijati sa mejl adrese predsednika stranke.

Posećamo, iz Treće Srbije pre nešto više od mesec dana isključen je i tadašnji potpredsedniik stranke Andrej Fajgelj, koji je neposredno pre toga podneo ostavku na mesto direktora Kulturnog centra Novog Sada na kome se nalazio od septembra 2012. godine.

Izvor: 021.rs
Foto: Treća Srbija