Početna Politika Gordana Čomić: Zaustaviti nedolične napade na Vesnu Pajtić

Gordana Čomić: Zaustaviti nedolične napade na Vesnu Pajtić

0

Gordana Comic

Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Gordana Čomić pozvala je medije u Srbiji “koji podržavaju” premijera Aleksandra Vučića da prestanu sa “nedoličnim napadima” na suprugu lidera DS Vesnu Pajtić ocenivši da takvi napadi nisu dozvoljeni ni prema kome.

Kako je saopštila DS, Čomić je navela da je premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio da su “jedini mediji koji podržavaju i njega i Vladu TV Pink i Informer i da je to njihovo pravo”, kao i da se zalaže za “učtivu, pristojnu i moralnu Srbiju”.

Predsednik Vlade se takođe s pravom žalio na nedopustive medijske napade, slike i tekstove o sopstvenoj porodici, a mediji koji ga podržavaju danima objavljuju nedostojne napade, slike i tekstove na suprugu predsednika DS Vesnu Pajtić – kazala je Čomić.

Ona je navela da postoje dve varijante – da ili želimo učtivu, pristojnu i moralnu Srbiju i u stvarnosti i u medijima, ili Srbiju i medije u kojoj na to pravo imaju samo neki, dok su drugi bez zaštite izloženi medijskom ruženju.

Mi smatramo i da nedolični napadi na Vesnu Pajtić moraju prestati, kao i da nisu dozvoljeni prema bilo kome drugom, ko god on ili ona bili – dodala je Čomić.

Izvor: Kurir
Foto: Color Press Group