Početna Politika Razbijena stakla na prostorijama mesnog odbora SNS u Petrovaradinu

Razbijena stakla na prostorijama mesnog odbora SNS u Petrovaradinu

0

Stakla na prostorijama mesnog odbora SNS u Petrovaradinu kasno sinoć su razbijena kamenicama, saopštio je gradski odbor ove stranke.

Incident se dogodio, kako dodaju, oko dva sata ujutru.

– Ovo nije prvi napad na prostorije naše stranke na teritoriji Novog Sada, a verujemo ni poslednji. Frustracije onih koji bezuspešno na ulici žele da preotmu legalno izabranu vlast u Srbiji su ogromne. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu smatra da nalogodavce i počinioce treba tražiti upravo među onima koje već sedam godina tišti to što je zaustavljena njihova besomučna pljačka građana i što u dogledno vreme nema ni najmanjih naznaka da će im narod ponovo ukazati poverenje – poručili su u GO SNS.

U stranci optužuju opoziciju da poteže za “najprimitivnijim metodama delovanja” umesto borbe u parlamentu.

– Upadima u javne institucije, razbijanju prostorija političkih neistomišljenika i vulgarnim komentarima na društvenim mrežama. Građani će početkom naredne godine imati priliku odaberu kojim će putem Srbija nastaviti: putem novih investicija, radnih mesta, politike mira i stabilnosti ili će poverenje pokloniti politici destrukcije i povratka naše zemlje u srednji vek. Mi u Srpskoj naprednoj stranci nemamo sumnje u to da građane niko ne može da prevari i da će i svaki sledeći put izabrati politiku koja im donosi bolji standard i sigurnu budućnost – zaključuju u GO SNS.

Izvor: 021
Foto: Logo