Početna Sport Boks se vraća u Novi Sad: “Vojvodina” dočekuje “Kragujevac”

Boks se vraća u Novi Sad: “Vojvodina” dočekuje “Kragujevac”

0

ThinkstockPhotos-Boks

Sportski vikend u Novom Sadu biće i u znaku boksa. Ljubitelji ove plemenite veštine, u subotu na Spensu, moći će da pogledaju meč drugog kola Prve lige Srbije, u kojem “Vojvodina” dočekuje “Kragujevac”.

Posle sedam godina, boks se vraća u Novi Sad. Nakon tesnog poraza u Loznici na startu takmičenja u ponovo osnovanoj Prvoj ligi, pred bokserima “Vojvodine” je premijera u domaćem ringu, gde će se za bodove boriti sa rivalima iz Kluba “KG” iz Kragujevca.

Crveno-beli najavljuju pun sastav, koji je neposredno pred meč pojačao Futožanin Slobodan Mijailović, prvak sveta u kik-boksu.

Drago mi je što sam došao u ‘Vojvodinu’ i nadam se da ću u boksu uspeti da pokažem ono što sam pokazivao u kik-boksu. Svi zajedno daćemo sve od sebe da osvojimo Superligu – kaže Slobodan Mijailović.

Uz pretpostavku da se novosadska publika uželela boksa na ovom nivou, dodatni motiv potencijalnim posetiocima mogao bi da bude humanitarni karakter predstojećeg duela.

Uprava kluba na čelu sa mnom odlučila je da sav prihod od ulaznica, koje će koštati 100 dinara, nameni Ženskoj sigurnoj kući u Novom Sadu – kaže Milorad Reljić, direktor BK “Vojvodina Mikromarket”.

Susret Novosađana i Kragujevčana održaće se u stonoteniskoj sali Sportskog i poslovnog centra “Vojvodina”, u subotu od 19 časova.

Izvor: RTV
Foto: Guliver / ThinkstockPhotos