Početna Sport Dragoslav Vuković tužio Zorana Šćepanovića

Dragoslav Vuković tužio Zorana Šćepanovića

0

zoran-scepanovic

Kompanija “Vuković 1967”, čiji je vlasnik Dragoslav Vuković, bivši potpredsednik novosadskog superligaša, podnela je krivičnu prijavu protiv Zorana Šćepanovića, predsednika Vojvodine i N. N. lica zaposlenog u Višem sudu u Novom Sadu zbog falsifikovanja dokumenata i prikazivanja lažnih podataka.

Ta prijava odnosi se na tužbu Vojvodine protiv Vukovića od 7. marta ove godine zbog, kako ga klub optužuje, protivpravnog prisvajanja dodatnih 525.000 evra sa klupskog računa, s obzirom na to da je za transfer Sergeja Milinković-Savića ranije inkasirao 425.000 evra.

Vuković navodi da je Vojvodina je Višem sudu predala dve tužbe sa različitim sadržajem.

Nepoznato lice zaposleno u sudu je u spisima predmeta zamenilo tužbe sa predlogom za izdavanje privremene mere, tako što je tuženom poslao pismo s jednim, a u spise predmeta s drugim sadržajem. Na taj način je tuženom uskratio mogućnost da se izjasni na navode druge strane, i počinio krivično delo. Klupsko rukovodstvo iskrivljava činjenice, beži od svojih obaveza i prikriva kriminalne radnje, a potvrda toga je da su u sudu dve tužbe pod jednim brojem, a potpuno različite – kaže Vuković u saopštenju.

Izvor: Novosti
Foto: fkvojvodina.rs