Početna Sport FK Vojvodina se ograđuje od poziva na protest

FK Vojvodina se ograđuje od poziva na protest

0

Upravni odbor FK Vojvodina javno odbacuje pozive koje je u njeno ime na Tviteru danas uputila, kako kažu, nepoznata osoba sa lažnog naloga.

Na Tviter nalogu “FK Vojvodina” pojavio se danas poziv na protest u petak, svima “kojima je Voša na srcu”. Navijači su na društvenoj mreži ocenili da su za devastaciju tog fudbalskog kluba zaslužni ljudi iz uprave, koje je postavila aktuelna vlast.

“U petak u 18h idemo na proteste. Svi vi kojima je Voša u srcu, a s mukom gledate upropaštavanje kluba od strane uprave, sačinjene od kadrova Vučevića i Bajatovića, da bi ispao u I ligu, a oni izmestili stadion”, navodi se u pozivu na nalogu za koji u upravi tvrde da je lažan.

Iz Upravnog odbora kluba se ograđuju od tog poziva, navodeći da preduzimaju niz mera kako bi i sportski rezultati bili u skladu s očekivanjima i da situaciju ne treba politizovati. To su objavili i na zvaničnom nalogu kluba.

“Grad Novi Sad i kompanija “Srbijagas” su snažno stale iza kluba na putu njegovog ozdravljenja, koji se pre svega ogleda u popravljanju ekonomsko-finansijske situacije. Nažalost, sportski rezultati ni izbliza ne prate mere finansijske stabilizacije kluba”, navodi se u saopštenju i dodaje da je toku je izrada glavnog projekta stadiona “Karađorđe”, koji i definitivno ostaje na mestu gde je i sada, a sve ostalo su “zlonamerne insinuacije onih kojima ne odgovara stabilna FK Vojvodina”.

FK Vojvodina javno odbacuje pozive koje je u njeno ime na društvenoj mreži „Twitter“ danas uputila nepoznata osoba sa lažnog naloga.

Na istom Tviter nalogu navijača, objavljeno je i gostovanje direktorke Službenog glasnika i bivše članice Demokratske stranke Jelena Trivan, koja je prokomentarisala da se i FK Vojvodina pridružuje protestima “zbog izbora igrača”.

Novi protest pod nazivom “Jedan od pet miliona” održaće se u petak, 8. marta, na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, a početak je u 18 časova. U najavi stoji da će protest biti posvećen Međunarodnom Danu žena i borbi za prava i ravnopravnost svih žena Srbiji.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay