Početna Sport Fudbaleri “Vojvodine” dočekuju “Čukarički” u borbi za plej-of

Fudbaleri “Vojvodine” dočekuju “Čukarički” u borbi za plej-of

0

Fudbaleri “Vojvodine” susrešće se sa ekipom “Čukaričkog” u nedelju, 17. marta, u 27. kolu Superlige Srbije.

Nakon eliminacije iz Kupa Srbije jedini cilj “Vojvodine” ostaje borba za plej-of. Već mnogo puta je ponovljeno da se krenulo ambiciozno u ovu sezonu, ali da će se ona, po svemu sudeći, završiti neslavno.

Da li će se “Vojvodina” takmičiti sa timovima iz gornjeg ili donjeg dela tabele, zavisi od preostala četiri kola. Prvi ispit Novosađani imaju već u nedelju na “Karađorđu”. I to veoma težak ispit.

Trener “Vojvodine” Radovan Krivokapić poručuje da je pobeda protiv beogradskog tima od izuzetne važnosti za “Vojvodinu”.

– Opet za protivnika imamo ekipu iz vrha tabele i ono što bih voleo da vidim ovoga puta jeste promena u pristupu igri u odnosu na poslednju utakmicu koju smo odigrali na našem terenu. Ako želimo da pobedimo “Čukarički”, a imamo obavezu da to učinimo, moramo ispoljiti visok nivo odgovornosti i agresivnosti. Na meču protiv Radničkog u Kupu smo odmorili neke igrače, tako da sada od njih očekujem da ponesu ekipu i daju joj dodatni stimulans, jer “Čukaričkom” od samog starta moramo pokazati da želimo pobedu. Što se tiče igračkog kadra, povređen je jedino Lazarević, dok svi ostali konkurišu za tim – kaže Krivokapić.

“Vojvodine” je trenutno deveta na tabeli, dok je “Čukarički” četvrti.

Meč između “Vojvodine” i “Čukaričkog” igra se u nedelju sa početkom u 19 časova. Ulaznice za ovu utakmicu prodavaće se po ceni od 300 dinara za zapadnu tribinu, 200 za istočnu i 100 dinara za severnu.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić