Početna Sport Fudbaleri Vojvodine u ponedeljak u Kruševcu

Fudbaleri Vojvodine u ponedeljak u Kruševcu

0

Seriju mečeva bez pobede, fudbaleri Vojvodine pokušaće da prekinu protiv Napretka. Meč 16. kola Superlige na programu je sutra u Kruševcu.

Poslednjim porazom od crvene zvezde na “Karađorđu”, Novosađani su upotpunili rezultatski loš učinak u duelima sa konkuretnima za vrh tabele.

Neuspesi u susretima sa Čukaričkim, Partizanom, TSC-om i poslednji protiv šampiona u Novom Sadu, uticali su da preostali mečevi do kraja godine, za “crveno-bele” imaju još veći značaj.

Ulazimo u ciklus od 5-6 utakmica u ovom delu sezone i izuzetno je bitno da godinu završimo na pozitivan način, počevši od narednog susreta protiv Napretka – naglasio je pomoćni trener Vojvodine Miloš Bašić.

Napredak je u poslednjih nekoliko kola podigao formu, dok je Vojvodina u obrnutoj situaciji, pa će duel u Kruševcu biti prilika za “crveno-bele” da osvajanjem tri boda naprave značajan korak ka osnovnom cilju, završetku godine u gornjem delu tabele. Samo na taj način zadržali bi izgledne šanse da se na proleće dokopaju mesta koje vodi u kvalifikacije za evrokupove.

Izvor: rtv.rs
Foto: fkspartak.com