Početna Sport Fudbaleri “Voše” dočekuju “Voždovac”, Matić poziva publiku da bude 12. igrač

Fudbaleri “Voše” dočekuju “Voždovac”, Matić poziva publiku da bude 12. igrač

0

Fudbaleri “Vojvodine” dočekaće danas “Voždovac”, u devetom kolu Superlige Srbije.

Posle pobede u gostima protiv “Radničkog”, crveno-beli žele da nastave sa dobrim partijama, a prvu priliku za to imaju pred domaćom publikom. Ovog puta sa klupe ih neće voditi šef stručnog štaba Nenad Lalatović koji je suspendovan na tri utakmice, zbog ponašanja na utakmici u Nišu.

“Stara dama” je trenutno na prvom mestu u domaćem šampionatu, dok gosti iz Beograda 11. na tabeli, sa promenljivom igrom u dosadašnjem toku prvenstva.

Trenutno najbolji strelac Superlige, napadač “Vojvodine” Bojan Matić, poručuje da novosadski superligaš može da dođe do novog trijumfa, ali ukazuje na to da će i ova utakmica biti teška.

– Igraćemo pred našom publikom, a ja sam i ranije u nekoliko navrata rekao da su naši navijači naš 12. igrač. Očekujem da će doći u što većem broju da nas podrže, a mi ćemo, kao i na svakoj utakmici do sada, dati sve od sebe da pobedimo. Imamo naš cilj, a to je da se sledeće godine igra Evropa u Novom Sadu i da bismo “overili” pobedu u Nišu, moramo da pobedimo i kod kuće. Zato još jednom pozivam naše navijače da dođu da nas podrže i da zajedno slavimo u subotu – navodi Matić.

Utakmica između “Vojvodine” i “Voždovca” igra se u subotu, sa početkom u 20 časova, a uzlaz je besplatan.

Ulaznice za zapad preuzimaće se na glavnoj blagajni stadiona, ulaznice za istok preuzimaće se na blagajni na istočnoj tribini, dok će se ulaznice za sever preuzimati u prostorijama navijačke grupe “Firma” na severnoj tribini stadiona.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina