Početna Sport Guram Giorbelidze novi fudbaler Vojvodine, Zukić produžio ugovor do 2026.

Guram Giorbelidze novi fudbaler Vojvodine, Zukić produžio ugovor do 2026.

0

Reprezentativac Gruzije Guram Giorbelidze novi je fudbaler Vojvodine, objavio je klub na zvaničnom sajtu. Istovremeno, srpski fudbaler Dejan Zukić potpisao je novi trogodišnji ugovor do 2026. godine.

Iskusni desni bek je potpisao ugovor na dve godine sa Vojvodinom.

“Bio sam srećan kada me je pozvala Vojvodina, jer znam da je u pitanju jedan od najvećih klubova u Srbiji. Kada sam dobio ponudu, nisam oklevao, radujem se novom iskustvu”, rekao je gruzijski fudbaler.

Obećao je da će dati sve od sebe za svoj novi klub i za navijače o kojima je, kako kaže, takođe čuo lepe stvari.

“Nikada ranije nisam bio u Srbiji, ali imam mnogo prijatelja odavde i čuo sam samo najlepše stvari i jedva čekam da počnem svoju novu etapu u karijeri”, istakao je Giorbelidze za klupski sajt.

Do sada u karijeri Giorbelidze je branio boje Dile Gori, Dinama iz Batumija, Volfzbergera, Dinama iz Drezdena i poljskog Zaglebja iz Lubina.

Dejan Zukić produžio ugovor sa Vojvodinom do leta 2026. godine

Srpski fudbaler Dejan Zukić potpisao je novi trogodišnji ugovor sa ekipom Vojvodine, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Zukić je ponikao u klubu iz Novog Sada, u kojem je potom prošao sve mađe kategorije.

“Danas sam produžio ugovor sa Vojvodinom treći put, što pokazuje uzajamno poverenje koje imamo. Iako na startu sezone prolazimo kroz težak period, verujem da je pred nama uspešna sezona”, rekao je on za klupski sajt.

Poručio je da je važno da u klubu sve funkcioniše kako treba i dodao da je zato ubeđen da će sve prebroditi.

“Očekujem već za vikend u Kruševcu da preokrenemo situaciju u našu korist i da počnemo pozitivan niz”, istakao je Zukić.

On je do sada za Vojvodinu odigrao 157 utakmica, na kojima je upisao 23 gola i 11 asistencija.

Izvor: rtv.rs, tanjug.rs
Foto: FK Vojvodina