Početna Sport Lalatović: Nadam se da je barem 80 odsto uprave srećno što smo...

Lalatović: Nadam se da je barem 80 odsto uprave srećno što smo pobedili

0

Posle pobede njegove ekipe nad Mačvom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović čestitao je svojim igračima i istakao da su delovali kao pravi tim.

On je pozvao sportsku javnost da ubuduće više pažnje posveti Vojvodini, naglašavajući da je klub to zaslužio svojim rezultatima ove sezone.

“Nadam se da će sada i novinari malo više hvaliti Vojvodinu, a ne samo kuditi je kada izgubi ili odigra nerešeno. Kada sam došao, Vojvodina je bila sedma na tabeli, sad je druga, a pohvale od strane novinara iz Novog Sada, iz Sportskog žurnala i ostalih, ne vidim nigde. Vidim samo kritike i ne znam šta je razlog tome. Možda to što je Vojvodina druga ili to što će izaći u Evropu? Ja sam i došao ovde zbog toga, a ukoliko smetam, mogu i da odem, to nije nikakav problem. Dlaku na jeziku nemam i žao mi je kada me moji igrači pitaju: ‘Šefe, da li je moguće da nas nikad nema u novinama? Da li je moguće da o Vojvodini niko ništa ne piše, a druga-treća je na tabeli? Samo pljuju i kritikuju kad izgubimo.’ Baš me zanima da li će neko u narednih 14 dana, makar i na sedmoj stranici, pisati nešto o mojim igračima”, rekao je Lalatović.

Prema njegovim rečima, “Vojvodina je veliki klub i tužno je to što o njoj u Srbiji niko ništa lepo ne priča i ne piše”.

“To je sramota i jako mi je žao zbog toga, jer Vojvodinu doživljavam kao svoju drugu kuću, pa zato ne mogu da verujem u neke stvari. Nadam se da je barem 80 odsto naše uprave srećno što smo pobedili, a 20 odsto možda i nije. No, šta da radim. Moji igrači su pokazali kako se bori za klub. Mi nemamo veliki fond igrača, ali od ovoga što imamo, ja izvlačim maksimum. Oni mi daju srce, a ja njima svoju dušu”, naveo je Lalatović.

Dodao je da pobedu poklanja navijačima, “koji su pokazali kako se voli i bodri svoj klub, te im hvala na tome”.

Vojvodina je u subotu pobedila Mačvu rezultatom 1:0 (1:0), u 16. kolu Super lige Srbije.

Izvor: 021
Foto: Printscreen/Youtube