Početna Sport Lalatović: Teška ali zaslužena pobeda, spremni dočekujemo Partizan

Lalatović: Teška ali zaslužena pobeda, spremni dočekujemo Partizan

0

Posle pobede nad Napretkom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je Voša teško, ali zasluženo stigla do trijumfa.

“Sigurno da sam zadovoljan, jer tri boda su uvek velika. Bez obzira na to da li je rezultat 1:0, 0:1, 2:1 ili 0:3, uvek sam zadovoljan kad moja ekipa pobedi. Teško je bilo probiti odbranu Napretka, koji je igrao sa petoricom igrača pozadi i još dvojicom veznih ispred njih. Moji igrači su morali mnogo da se kreću i mislim da smo danas zasluženo pobedili, te da smo bili bolji za taj jedan gol. I pre gola, imali smo stopostotne šanse koje smo morali da iskoristimo, ali nismo uspeli”, rekao je Lalatović.

Vojvodinu sada očekuje derbi protiv Partizana.

“Ovo je naša treća pobeda zaredom. Od mogućih 15 bodova, uzeli smo 11 i nemamo nijedan poraz, pa spremni dočekujemo derbi kola sledeće nedelje. Čestitam obema ekipama na prikazanoj igri i jako sam srećan kad moj tim taktički odigra ovako. Kad ispoštuju sve što tražim od njih, onda rezultati dolaze”, kaže Lalatović.

Nakon utakmice sa Partizanom, uslediće dvonedeljna reprezentativna pauza.

“Kada se završi meč protiv Partizana, prvih nedelju dana ćemo sigurno ostati u našem Novom Sadu i odigrati prijateljsku utakmicu protiv Proletera, a druge nedelje, uoči gostovanja odličnoj ekipi Javora, možda ćemo otići tri-četiri dana na Zlatibor na neke mini pripreme, kako bismo se što bolje spremili za taj meč”, izjavio je trener Novosađana.

Vojvodina je danas pobedila ekipu Napretka u Kruševcu rezultatom 1:0 (0:0), u petom kolu Super lige Srbije.

Izvor: 021
Foto: Prinscreen