Početna Sport Novi Sad se priprema za EP u karateu

Novi Sad se priprema za EP u karateu

0

Povodom održavanja 53. Evropskog karate šampionata za seniore u Novom Sadu, od 9. do 13. maja 2018. godine, u Pokrajinskoj vladi održana je konstitutivna sednica Organizacionog komiteta, čiji je domaćin bio predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Mirović je poručio da je reč o praktično najvećoj sportskoj manifestaciji u našoj zemlji, i da će zajednička saradnja Ministarstva omladine i sporta, Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada učiniti da i ovaj šampionat bude realizovan u skladu sa najvišim standardima.

Za predsednika Organizacionog komiteta izabran je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić , a za kopredsednike predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Na sednici, kojoj je prisustvovao i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, predsednik Karate saveza Vojvodine prof. dr Strahinja Tepavčević, predsednik Karate federacije Srbije Slavoljub Piper i predsednik opštine Sremski Karlovci Nenad Milenković, doneti su plan i program organizacije šampionata i određeni nosioci aktivnosti, koje čine predstavnici Karate federacije Srbije, državnih, pokrajinskih i organa Grada Novog Sada.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay