Početna Sport Novosadska liga: Pobednički nizovi Fruškogorca, Veternika, Bukovčana

Novosadska liga: Pobednički nizovi Fruškogorca, Veternika, Bukovčana

0

Utakmice četvrtog kola Novosadske lige odigrane su proteklog vikenda, a timovi iz vrha tabele nastavili su sa osvajanjem bodova.

Fruškogorac od starta šampionata igra dobro i u duelu sa Jedinstvom nastavio je u istom ritmu. Gostovanje u Gospođincima su dobro otvorili već posle 12 minuta igre, kada je Jevtić zabio za 1:0.

Ovaj igrač upisuje i svoj drugi gol na meču, u 39. minutu. Begović je dobro šutirao i golman domaćeg tima nije mogao u potpunosti da zaustavi tu loptu. U pravom trenutku natrčava Jevtić i povećava prednost.

Tim iz Sremske Kamenice je pobedu zapečatio u finišu prvog poluvremena. Proigrao je Glišić Begovića, koji se dobro snašao u situaciji jedan na jedan, postigavši gol za 3:0.

U nastavku igre domaćin je napadao, pokušao da dođe do gola i smanjenja vođstva, ali timu iz Gospođinaca to nije polazilo za rukom. Konačan rezultat postavio je Ris, u 90. minutu meča, čime je Fruškogorac upisao još jednu pobedu, ovog puta rezultatom 4:0.

Futog je bio ubedljiv na gostovanju u Titelu, pobedivši domaćina sa čak 5:0, dok je Petrovaradin na domaćem terenu siguran bio protiv Tatre iz Kisača, upisavši nova tri boda pobedom od 4:0.

Zanimljiv meč je viđen u Kovilju, gde je Veternik nadigrao Šajkaš sa 3:2, a sa pobedama je nastavio i Fruškogorski partizan, koji je na gostovanju pobedio Bačku sa 2:0.

U ostalim mečevima su igrali: Omladinac – Bačka 2:1, Hajduk – ŽSK 0:3, TSK – Slavija 1:0.

Izvor: 021
Foto: Pixabay