Početna Sport Odbojkaši Vojvodine na SPENS-u dočekuju Partizan

Odbojkaši Vojvodine na SPENS-u dočekuju Partizan

0

Odbojkaši Vojvodine dočekaće večeras, 24. januara, aktuelnog šampiona države, ekipu Partizana.

Novosađani će sa Partizanom u maloj sali SPENS-a igrati odloženi meč šestog kola Superlige.

Vošin korektor Branko Kopitić kaže da je njegov tim imao dobre mini pripreme, da su radili na tome da u drugom delu sezonu budu još bolji, kao i da su ispravili neke greške.

“Odigrali smo do sada tri utakmice sa ekipom Partizana i sve tri smo dobili. Međutim, bile su zaista neizvesne, pa nas tako i u ovom susretu očekuje težak zadatak. Crno-beli imaju dosta iskusnih igrača, dobar tim i ipak su prethodne sezone osvojili sva tri pehara. Jesmo mlada ekipa, imamo dosta oscilacija, ali tako i treniramo da budemo spremni na neizvesne mečeve. Gradimo energiju, atmosferu, podržavamo jedni druge, jer samo timskih duhom možemo da anuliramo te neke oscilacije i greške i da iz njih izađemo kao pobednici. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedom, pa ćemo i sada dati maksimum, boriti se od prvog do poslednjeg poena i učiniti sve da uknjižimo nove bodove”, navodi Kopitić.

On se nada da će tribine biti pune, jer to derbi zaslužuje, a isto tako njegovi saigrači i on igraju mnogo bolje i poletnije uz podršku sa tribina.

Duel između Vojvodine i Partizana igra se u sredu, sa početkom u 19 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay