Početna Sport Trijumf “Vojvodine” protiv “Jedinstva”

Trijumf “Vojvodine” protiv “Jedinstva”

0

Odbojkaši “Vojvodine” slavili su protiv “Jedinstva” 3:1 u setovima, u 17. kolu Superlige Srbije.

Do nova tri boda u domaćem šampionatu “Vojvodina” je stgla nakon što je izgubila prvi set, a potom se vratila u igru i preokrenula rezultat u svoju korist.

Pazovčani su brzo poveli, ali je “Vojvodina” uspevala da stigne goste na Spensu. Ipak, prvi set je zasluženo pripao odbojkašima “Jedinstva”, koji su ga uzeli sa 25:22.

U nastavku je oko 250 gledalaca na Spensu videlo dobru igru “Vojvodine”. Nisu se pokolebali izabranici Siniše Gavrančića i veoma brzo, osvajajući drugi set sa 25:19, vraćaju meč u egal.

Slična igra viđena je i u trećem setu, iako je tu protivnik iz Stare Pazove pružao značajni otpor. Međutim, igrači novosadskog kluba su bili ti koji su diktirali tempo utakmice, što je bio i razlog da osvoje treći set sa 25:22. Tri boda osigurali su sebi igrači “Vojvodine” u četvrtom setu, u kom su veoma brzo stigli do značajne prednosti, koju su čuvali do zavšetka seta sa 25:18.

U svom 17. meču u Superligi “Vojvodina” je ostvarila 15. pobedu. Od drugoplasirane “Crvene zvezde” trenutno ima devet bodova prednosti, ali je “Voša” odigrala i utakmicu više.

Izvor: 021
Foto: OK vOjvodina