Početna Sport “Vojvodina” danas dočekuje “Jagodinu”

“Vojvodina” danas dočekuje “Jagodinu”

0

vosa11

FK “Vojvodina” danas dočekuje “Jagodinu” na “Karađorđu” u 15 časova.

Desni bek Vojvodine Ivan Lakićević kaže da njegova ekipa na utakmici protiv Jagodine želi da nastavi sa nizanjem pobeda.

Očekuje nas težak meč. ‘Jagodina’ je dobra ekipa, ali ‘Vojvodina’ na svakom meču mora da ide na pobedu. Nadam se pozitivnom rezultatu pred našim navijačima i da ćemo nastaviti ovaj pobednički niz. Svako ko se bude našao u timu mora da pruži sve od sebe i iskoristi svoju šansu. Želimo da budemo u samom vrhu tabele i siguran sam da ćemo na kraju prvenstva taj plasman i ostvariti – rekao je Lakićević.

Od dolaska Nenada Lalatovića na mesto šefa stručnog štaba kluba, fudbaleri “Vojvodine” znaju samo za pobede. Najpre je ostvaren trijumf na teškom gostovanju u Ivanjici, potom je briljantnom partijom savladana i “Mladost” u Novom Sadu, nakon toga i “Inđija” u osmini finala Kupa, da bi sve bilo začinjeno sa velikom pobedom nad aktuelnim šampionom “Partizanom” u Beogradu.

Ulaz na ovaj meč biće besplatan, s tim da će svi gledaoci biti u obavezi da preuzmu ulaznice, koje će se besplatno deliti na blagajni. Ulaznice za zapad i istok deliće se na glavnoj blagajni između zapadne i južne tribine, dok će se ulaznice za sever deliti u prostorijama navijačke grupe “Firma” na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene najkasnije sat vremena pre početka meča.

Specijalni gosti FK “Vojvodina” na današnjoj utakmici biće rukometaši “Vojvodine”, trostruki uzastopni šampioni zemlje i ovogodišnji učesnik Lige šampiona.

Vojvodina je u prošlom kolu pobedila “Partizan” sa 2:0, a “Jagodina” je osvojila bod protiv “Spartaka”, 1:1. “Vojvodina” je šesta na tabeli sa 31 bodom, a “Jagodina” je 14. sa 16 bodova i poslednje dve utakmice je bez pobede.

Izvor i foto: 021.rs