Početna Sport Vojvodina tri i po godine čeka da veže tri pobede, Bandović veruje...

Vojvodina tri i po godine čeka da veže tri pobede, Bandović veruje da sutra to mogu da učine

0

Trener Vojvodina Božidar Bandović uveren je da njegova ekipa može da ponovi još jednu dobru partiju i veže treći trijumf.

Nakon trijumfa nad Voždovcem i IMT-om, Vojvodina dočekuje Novi Pazar, direktnog rivala u borbi za Evropu.

“Posle dve veoma važne pobede igramo protiv kvalitetne ekipe koja voli da dominira i koja je opasna u poslednjoj trećini. Novi Pazar ima brze i nezgodne igrače, ali verujem da ćemo mi ponoviti istu igru i disciplinu čak i više nego u prethodne dve utakmice. Imali smo četiri dana da se oporavimo i analiziramo”, rekao je Bandović.

Kako kaže, što se tiče kadrovskih problema, “van stroja” je samo Guram.

“Imamo naše navijače uz nas, a nama bi veoma značilo da vežemo i tu treću pobedu u nizu, jer bi nam to mnogo značilo u borbi za vrh. U svakoj utakmici idemo na pobedu, a taktičke stvari možemo da menjamo u skladu sa rivalom na svakom meču. Tokom utakmica neke stvari mogu da se promene, ali to ne menja našu ideju da napadamo, da igramo visoko i agresivno, posebno protiv Pazara koji ima opasne individualce u napadu”, naglasio je Bandović.

Vojvodina tri i po godine čeka da veže tri pobede, a taj podatak dodatno obavezuje i motiviše Božidara Bandovića.

“To je dobar podatak, jer je onda za nas još veći imperativ. Verujem da moji momci to mogu”, ističe Bandović.

On je stao u odbranu Mateusa Indija koji je pogrešio kod primljenog gola u prošloj utakmici.

“Jeste Mateus pogrešio, ali ne želim da igrači imaju pritisak i strah od grešaka, već da veruju u svoje odluke. Ne može sve u dva meseca da se reši, da bolje čitamo igru i da li se nešto menja tokom utakmica. Podržavam Matea jer je želeo najbolje. Najvažnije je da smo dobili utakmicu i da igrači nastave da veruju u svoje odluke. U svojoj karijeri uvek sam se vodio time da je važnije kako stvari završiš, a ne kako da ih počneš”, zaključio je Bandović.

Utakmica Vojvodina – Novi Pazar igra se u subotu, od 20 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina