Početna Sport “Voša” dovela crnogorskog talenta iz “Benfike” i rumunskog internacionalca

“Voša” dovela crnogorskog talenta iz “Benfike” i rumunskog internacionalca

0

U toku dosadašnjeg prelaznog roka u “Vojvodinu” je stiglo devet pojačanja.

Novi igrači “Vojvodine” su Nikola Andrić (28), Nikola Mirić (18), Bogdan Mladenović (24), Stefan Đorđević (29), Konstantin Nika (27), Petar Pavlićević (20), Lazar Stojsavljević (22), Momčilo Mrkaić (30), Miljan Vukadinović (28).

Stojsavljević, Vukadinović, Mrkaić u “Voši” su od početka godine, a Vukadinović je na dve pripremne utakmice u Novom Sadu stavio do znanja da Lalatović može da računa na njega u nastavku sezone.

Predsednik “Vojvodine” Vojislav Gajić istakao je da mu je posebno drago što je u klub došao Petar Pavlićević, omladinski reprezentativac Crne Gore, za kojeg je rekao da je izuzetno talentovan. Pavlićević nastupao za tim “Benfike” do 23 godine, a sada se sprema bi trebalo da pojača sredinu “Vojvodine” i da pripomogne u ofanzivi. Od njega se očekuje da u narednom periodu još više napreduje i stasa kao igrač, te da potom izraste u jednog od oslonaca igre “Vojvodine”.

Iz “Partizana” je u klub došao Nikola Mirić, dok je Bogdan Mladenović stigao iz “Žil Visentea”, Đorđević iz “Radničkog”. Iz rumunskog “Vitorula” stigao je Konstantin Nika. Rumunski internacionalac je tokom svoje karijere nastupao i “Dinamo” iz Bukurešta i “Atalantu”, a upisao je nastupe i za “Ćesenu”, “Avelino”, “Kalarsi”.

Sa timom u Belek nisu otputovali Nika i Pavlićević, odlukom šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića. Oni će trenirati individualno u FC “Vujadin Boškov” sa kondicionim trenerom Aleksandrom Jankovićem, a u rad sa ekipom uključiće se po povratku “Voše” u Novi Sad.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina