Početna Sport Voša izgubila od španske La Riohe, za nedelju dana revanš

Voša izgubila od španske La Riohe, za nedelju dana revanš

0

Rukometaši Vojvodine izgubili su od španske La Riohe iz Logronja sa 25:24 (12:12) u utakmici 3. kola F grupe Lige Evrope.

Vodila je Voša u prvom poluvremenu, najviše sa dva gola razlike. Tvrda utakmica, sa mnogo kontakata i sa čak 10 minuta isključenja za naše igrače u odnosu na nula za goste. Vojvodina je povela sa 14:12, imala zicer za tri razlike. Mnogo promašenih situacija sa crte i dva sedmerca.

Veliki peh desio se kada se povredio Milić koji je na nosilima iznet sa terena. Kada se tome doda i od ranije povređeni Ocvirk, bio je to veliki hendikep koji Vojvodina nije uspela da nadoknadi.

La Rioha je preokrenula rezultat, imala i 24:21. Voša je uspela u poslednjem minutu da priđe na gol razlike, čak je ostalo i 10 sekundi za napad, ali novosadski rukometaši nisu došli do situacije za gol.

Ostaje žal jer je tokom meča bilo situacija gde je Vojvodina mogla da prelomi utakmicu, ali nije uspela.

Najefikasniji u Vojvodini bili su Puhovski i Aziz sa po pet golova.

Vojvodina sada ima dve pobede i jedan poraz i 21. novembra igraće 4. kolo sa istim protivnikom u Španiji. Vojvodina sada mora do povoljnog rezultata u Španiji ako želi da zadrži dobre šanse za prolaz dalje.

Izvor: 021.rs
Foto: RK Vojvodina