Početna Sport Voša počele pripreme za novu sezonu, ugovori istekli Maksimoviću, Mrkaiću, Vukadinoviću, Vuklišu

Voša počele pripreme za novu sezonu, ugovori istekli Maksimoviću, Mrkaiću, Vukadinoviću, Vuklišu

0

Fudbaleri Vojvodine započeli su pripreme za sezonu 2022/23.

Trener Milan Rastavac na prvom spisku ima 33 igrača, ali nisu svi prisustvovali prvom treningu. Pojedinci imaju reprezentativne obaveze, dok su kadetski reprezentativci na produženom odmoru.

Stručni štab na čelu sa Milanom Rastavcem odradio je prvi trening u večernjim satima na terenima FC “Vujadin Boškov”, gde će ujedno biti odrađen i prvi deo priprema. Nakon toga, ekspedicija “stare dame” seli se na slovenačko Pohorje gde će odigrati pet kontrolnih utakmica.

Vojvodina će u periodu od 17. juna do 1. jula odigrati pet provera, a za sada su poznata tri rivala. Prvi meč zakazan je za 19. jun, rival će biti slovenački Koper. Poznato je da će se 27. juna Voša sastati sa rumunskom Utom iz Arada, a 30. juna sa slovenačkom Murom. Preostalo je još da budu potvrđeni rivali za 22. i 26. jun.

Na spisku igrača nema onih kojima su istekli ugovori sa Vojvodinom, a to su Vladimir Kovačević, Novica Maksimović, Momčilo Mrkaić, Miljan Vukadinović i Goran Vukliš, dok je Emilu Rockovu istekla pozajmica i on se vratio u mađarski Fehervar.

Rastavac na startu prirema na raspolaganju neće moći da računa na Marka Bjekovića, koji je sa mladom reprezentacijom Srbije, baš kao ni Vladimira Miletića, člana omladinskog državnog tima.

Odsutan će biti i Ivan Vukčević, igrač mlade selekcije Crne Gore, dok će se od 15. juna pripremama pridružiti kadetski reprezentativci Jovan Milošević i Milan Majstorović, koji su predstavljali Srbiju na EP u Izraelu.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay