Početna Gradske teme Autobusi GSP-a na Novom naselju menjaju trase zbog snimanja filma

Autobusi GSP-a na Novom naselju menjaju trase zbog snimanja filma

0

Autobusi GSP-a na linijama 2, 7A, 7B, 8, 9, 9A, 18A i 18B promeniće večeras trase kretanja zbog snimanja filma. Ova izmena trasa autobusa važiće od ponedeljka, 26. septembra u 19 časova do utorka, 27. septembra u 5 časa, kada će biti zabranjen saobraćaj u delu Bulevara Jovana Dučića od raskrsnice sa Ulicom Bate Brkića do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića.

Autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

Linija 2

Smer ka Novom naselju – Od raskrsnice ulica Futoški put i Bulevar Slobodana Jovanovića autobusi će saobraćati pravo Futoškim putem do raskrsnice sa Bate Brkića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja – Od raskrsnice ulica Futoški put i Bate Brkića autobusi će saobraćati Futoškim putem do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linije 7A, 18A

Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bate Brkića autobusi će skretati levo u Bate Brkića, desno na Bulevar vojvode Stepe do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linije 7B, 18B

Od raskrsnice Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će saobraćati pravo Bulevarom vojvode Stepe, skretati levo u Bate Brkića do Bulevara Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linija 8

Smer sa Limana – Od raskrsnice ulica Hadži Ruvimove i Bulevara Evrope autobusi će skretati desno na Bulevar Evrope, levo na Bulevar vojvode Stepe, levo na Bulevar kneza Miloša i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja – Od raskrsnice ulica Bulevar vojvode Stepe i Bate Brkića autobusi će saobraćati pravo Bulevarom vojvode Stepe, skretaće desno na Bulevar Evrope, levo u Hadži Ruvimovu ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linije 9 i 9A

Smer iz Petrovaradina – Od raskrsnice Futoškog puta i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će saobraćati pravo Futoškim putem, skretati desno u Bate Brkića, levo na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja do okretnice.

Smer sa Novog naselja – Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bate Brkića autobusi će skretati desno u Bate Brkića, levo na Futoški put do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay