Početna Gradske teme Danas druga BIG Tribina sa poznatim damama predstavlja nove ženske teme

Danas druga BIG Tribina sa poznatim damama predstavlja nove ženske teme

0

780-x-650

Danas, 16. aprila od 17 časova u SC BIG u Novom Sadu, svi posetioci imaće priliku da se druže sa poznatim damama Tanjom Peternek Aleksić, Suzanom Mančić i Ljiljanom Stjepanović.

SC BIG u saradnji sa Color Press Grupom organizuje tribinu na kojoj tri dame govore o ljubavi i majčinstvu, mentalnoj higijeni i tradicionalnoj ženi u modernom dobu. Tanja, Suzana i Ljiljana će sa posetiocima podeliti svoja iskustva i stavove, a nakon tribine svi zainteresovani moći će da im postavljaju pitanja, fotografišu se i dobiju autogram.

Tanja Peternek Aleksić autor je jedne od najgledanijih emisija na ovim prostorima “TV lica kao sav normalan svet”, koja će u maju ove godine obeležiti 14 godina postojanja. Ova emisija je prvi serijal koji se čuva u arhivi “Kinoteke”. Na Trećem kanalu je radila kao novinar i autor, godine 1988. imala je emisiju “TV lica”, iz čijeg će naslova 1997. izrasti serijal “TV lica kao sav normalan svet”, koji je po gašenju 3K prešao na Prvi program RTS. Tanja ima neverovatan dar da pristojno zađe u intimu sagovornika, a tokom dugogodišnje karijere uspela je da demistifikuje brojne domaće zvezde. Završila je dramaturgiju na FDU, udata je i majka dve ćerke.

Suzana Mančić je glumica, pevačica i TV voditelj. Karijeru je započela sa nepunih 18 godina pesmom “Ogledalce, ogledalce”, bila je voditelj brojnih zabavnih emisija, dugo godina je vodila TV emisiju gde su se izvlačile dobitne Loto kombinacije, zbog toga je dobila naziv “Loto devojka”. Iz braka sa Nebojšom Kunićem, bivšim članom grupe “Sedmorica mladih”, ima dve ćerke, Teodoru i Nataliju. Bila je Miss Jugoslavije, a oprobala se i u glumačkim vodama igrala je u nekoliko filmova i serija od koje su najpoznatije: “Žikina dinastija”, “Ćao inspektore”, “Profesionalci”, “Selo gori a baba se češlja”…

Ljiljana Stjepanović diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Radni vek provela je kao prvakinja Pozorišta na Terazijama gde je odigrala značajan repertoar za koji je dobila najveća priznanja, a igrala je i u mnogobrojnim televizijskim formatima. Ljiljana važi za veliko ime u domaćem svetu glume, publika ju je dodatno zavolela kao simpatičnu baka Radicu u seriji “Selo gori a baba se češlja”. Svoju popularnost iskoristila je kako bi ženama skrenula pažnju na prevenciju raka dojke, i bila je jedno od zaštitnih lica ove kampanje. Ljiljana se bavi i pisanjem, pretežno poezije, njena zbirka pesama “Ljudac” posvećena je starijoj unuci Kseniji. Veoma mlada se udala a potom i razvela, sama je odgajala dvojicu sinova koji su joj uvek bila na prvom mestu, sada je srećna baka dve unuke.

SC Big je ovog aprila odlučio da obraduje svoje posetioce, dođite na jedinstvenu BIG Tribinu i uživajte u interesantnim pričama naših gošći!

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo