Početna Gradske teme Današnji “Heroj dana” je stariji komandir zatvora Ljubiša Nikolić

Današnji “Heroj dana” je stariji komandir zatvora Ljubiša Nikolić

0

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroj dana” je Ljubiša Nikolić, stariji komandir Okružnog zatvora u Novom Sadu, koji radi na radnom mestu Obezbeđenje lica lišenih slobode. Ljubiša i njegove kolege svojim odgovornim radom doprinose suzbijanju širenja virusa COVID-19. Hvala Ljubiši, hvala svim našim herojima koji disciplinom i požrtvovanim radom učestvuju u borbi protiv pošasti koja nas je snašla.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su: Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje. 

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva