Početna Gradske teme Deveti NS Market u znaku jeseni

Deveti NS Market u znaku jeseni

0

Deveti po redu NS Market održaće se u subotu, 19. oktobra i ovog puta u prostoru Kulturne stanice “Eđšeg“ (Antona Čehova 4), u jesenjem terminu, od 11 do 19 časova. Slogan oktobarskog druženja je “Sve boje jeseni”.

Pozivaju se svi stari i novi izlagači da Novosađankama i Novosađanima, ljubiteljima originalnih, umetničkih, zanatskih i hand made sadržaja ponude sve ono što jesen omogućava – bogatstvo ukusa, boja, ideja i sve to začinjeno kreativnošću i ljubavlju.

NS Market izlagačima nudi atraktivan prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju proizvoda i usluga na društvenim mrežama.

I na devetom druženju koristiće se Centralna dvorana i dvorište “Eđšega”. I ovog puta biće zabavnih i muzičkih sadržaja koji će se odvijati u dvorištu.

Svi koji su zainteresovani da novosadskoj publici predstave svoj rad i proizvode na NS Marketu, treba da popune prijavni formular koji se nalazi na sajtu www.nsmarket.rs, a potom ga pošalju na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs.

Rane prijave poslate do 4. oktobra omogućiće izlagačima pogodnosti pri zakupu izlagačkog prostora.

Izvor: NSU
Foto: Promo