Početna Gradske teme Razgovori o mogućoj saradnji JKP „Tržnica“ sa italijanskim partnerima

Razgovori o mogućoj saradnji JKP „Tržnica“ sa italijanskim partnerima

0

U poseti JKP „Tržnica“ Novi Sad u petak je bio Renato Pujatti, direktor sajma Pordenone u Italiji, sa saradnicima. Na sastanku koji je vodila prof. dr Sanda Nastić, pomoćnica direktora za marketing i odnose sa javnošću JKP „Tržnica“ Novi Sad, razgovaralo se o više značajnih tema, prevashodno vezanih za mogućnosti saradnje našeg preduzeća sa potencijalnim italijanskim partnerima.

Gosti iz Italije upoznali su menadžment JKP „Tržnica“ Novi Sad sa modelima modernih pijaca u Italiji, a bilo je reči i o mogućnostima plasmana proizvoda naših zakupaca koji su mali proizvođači na sajmovima u Italiji.

Renato Pujatti, direktor sajma Pordenone u Italiji, zahvalio je na gostoprimstvu i dobroj organizaciji i naglasio da očekuje skori nastavak saradnje i efikasnu realizaciju zajedničkih aktivnosti.

JKP „Tržnica“ Novi Sad izuzetno je zainteresovana za ovakve oblike saradnje, jako nam je važno da saznamo na koji način možemo da unapredimo svoj rad i inoviramo funkcionisanje naših pijaca, a pijace u Italiji svakako mogu da nam posluže kao primeri dobre prakse. Osim ovog, verujemo da možemo kroz saradnju sa partnerima u Italiji da započnemo plasman proizvoda našim zakupaca-malih proizvođača, a sigurni smo da u budućnosti možemo da sarađujemo na zajedničkim međunarodnim projektima – izjavila je prof. dr Sanda Nastić, pomoćnica direktora za marketing i odnose sa javnošću JKP „Tržnica“ Novi Sad.

Na sastanku su prisustovali i Radovan Radojčić, izvršni direktor, koji je pozdravio goste, Danko Petrušić, pomoćnik za poslove na pijacama, zdravstvenu zaštitu i bezbednost
na radu i Vlado Ivanović, savetnik.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: JKP Tržnica