Početna Gradske teme Uskoro rekonstrukcija plaže otvorenih bazena Spensa

Uskoro rekonstrukcija plaže otvorenih bazena Spensa

0

Spens je raspisao tender za sanaciju plaže otvorenog bazena sa tribinskim prostorom.

Ovaj posao je vredan 30 miliona dinara i rok za obavljanje radova je 90 kalendarskih dana.

U specifikaciji radova se kaže da su predviđeni zamena oko 235 kvadarta pločica oko otvorenog bazena Spensa uz sanaciju betonske podloge, zatim popravka 350 kvadrata betonskih trbina, postavljanje 370 kvadrata travnate površine i drugi manje radovi.

Prema tenderskoj dokumentaciji, ponude se dostavljaju do 7. septembraa, a ponuđač uz druge zakonom propisane uslove mora da ispuni i to da je u protekle tri godine imao ukupne prihode od minimum 59 miliona dinara, da ima najmanje 10 zaposlenih, među kojima su građevinski i elektro inženjeri sa odgovarajućim licencama i drugi zaposleni.

Podsetimo da se rekonstrukcija plaže otvorenih bazena obavlja dok još nije završena rekonstrukcija zatvorenih bazena koja je krenula početkom 2020. godine, ali se nakon završetka ubrzo ispostavilo da su loše izvedeni i sada se ponovo obavljaju popravke koje izvesno kasne.

Dodajmo i da Spens, sprovodi i tender za nadogradnju otvorenih bazena na Sajmištu u vrednosti od 130 miliona dinara i sada se čeka odluka o prispelim ponudama, jer je rok za to bio pre nedelju dana.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay