Početna Kultura Glumac Dragoljub Mićko Ljubičić u nedelju, 31. marta nastupiće u SNP-u

Glumac Dragoljub Mićko Ljubičić u nedelju, 31. marta nastupiće u SNP-u

0

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare “One Stvari”.

Podsetimo da je 28. januara sala bila rasprodata do poslednjega mesta.

Mićko u ulozi Dr. Agoljuba nastupa više od jedne decenije, u Novom Sadu je nastupao više od 10 puta, a zbog aktuelnosti sadržaja i vrhunskog humora u Mićkovoj interpretaciji, predstava je popularnija nego ikad.

Predstava “One Stvari” je vrlo aktuelna edukativna priča o životnim i seksualnim problemima bračnih partnera, protkana vrhunskim humorom koji fantastično dočarava Dr. Agoljub Mićko Ljubičić.

Predstavu igra već celu deceniju godinu sa velikim uspehom i imali smo priliku da upoznamo pozorišne posetioce koji su predstavu gledali i po sedam puta, dok su dva-tri gledanja sasvim normalna pojava.

“Kabare-seminar ‘One Stvari’ jeste predstava, ali je mnogo više – terapija. I to uspešna terapija, jer moja publika, odnosno moji ‘pacijenti’ posle završetka izlaze zadovoljni i nasmejani iz ordinacije… pardon, iz sale”, kaže Dr. Agoljub.

Preostale ulaznice za ovu sjajnu predstavu mogu se kupiti na blagajni SNP-a.

Izvor: 021.rs
Foto: Screenshot