Početna Kultura Tribina “Heavy metal novinarstvo i magazini u Srbiji i Jugoslaviji, od početka...

Tribina “Heavy metal novinarstvo i magazini u Srbiji i Jugoslaviji, od početka do danas” u SKCNS Fabrici

0

Tribina pod nazivom “Heavy metal novinarstvo i magazini u Srbiji i Jugoslaviji, od početka do danas” održaće se u petak, 17. marta, u 19 sati, u SKCNS Fabrici.

Gosti-učesnici tribine biće: Jadranka Janković – Nešić, Branimir Lokner i Konstantin Polzović, troje eminentnih rokenrol i hevy metal novinara i promotera u Srbiji, Evropi, svetu i regionu, pokretači nekada uticajnog magazina “Hard Metal” i urednici i novinari muzičkih časopisa i specijalizovanih heavy metal magazina “Ćao”, “Rok”, “Metal Hamer”, “Eksploziv”, “Rok stars” i mnogih drugih.

Domaćin i moderator tribine biće Obrad Škrbić, direktor Ustanove SKC Novi Sad, jedan od nekadašnjih urednika “Hard Metala”, novinar i promoter rokenrol i metal muzike.

Predviđeno trajanje tribine je 2 sata, a nakon toga publika će imati priliku da uživa u trosatnom nastupu novosadskog benda “British Steel”, koji izvodi hard rok i hevi metal hitove legendarnih i poznatih izvođača kao što su Black Sabbath, Judas Priest, Saxon, Deep Purple, Led Zeppelin, Whitesnake, Rainbow, Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Motorhead, UFO, Thin Lizzy, i mnogih drugih.

Ulaznice, po ceni od 500 dinara, moći će da se kupe na biletarnici Fabrike. Biletarnica i vrata Fabrike otvaraju se u 18:00 časova.

Izvor: Gradskeinfo.rs
Foto: PrtSc/skcns.org