Početna Danas u gradu Predavanje psihologa o senzitivnim osobama u Gradskoj biblioteci

Predavanje psihologa o senzitivnim osobama u Gradskoj biblioteci

0

Predavanje psihologa Žane Erdeljan “Ko su visoko senzitivne osobe” održaće se danas, 30. maja, u 19 časova, na Odeljenju “Đura Daničić” (Dunavska 1).

Predavač je autor fejsbuk stranica “Veoma osetljivo dete” i “Mama klub”, koje se bave visokom senzitivnošću dece i roditelja. U okviru Edukativnog centra “Pozitivna disciplina”, Žana erdeljan radi sa roditeljima visoko senzitivne dece i vodi iskustveno-edukativnu grupu za visoko senzitivne mame “Mama klub”. Podaci pokazuju da je 15 do 20 % visoko senzitivno.

Njihov nervni sistem je osetljiviji, a visoka senzitivnost ne odnosi se samo na emotivnu, već i na telesnu, senzornu i energetsku stranu. Pojam visoke senzitivnosti kod nas još uvek nije dovoljno poznat i baš iz tog razloga pozivamo vas na predavanje gde ćete imati prilike da saznate: koje četiri karakteristike poseduje visoko senzitivna osoba, zašto je važno prepoznati njene dobre i loše strane, kako se utvrđuje da li je osoba visoko senzitivna i zašto je osnovan “Mama klub”, iskustveno-edukativna grupa za visoko senzitivne mame?

Izvor: NsUzivo
Foto: Pixabay