Početna Party Time Goran Bregović na Trgu slobode za doček pravoslavne Nove godine

Goran Bregović na Trgu slobode za doček pravoslavne Nove godine

0

Goran Bregovic_

Pravoslavna 2016. godina biće dočekana u noći 13. januara na centralnom gradskom trgu uz ekskluzivan muzički program i do sada neviđeni vatromet u ponoć, a bogat muzički program biće nastavljen i u noći 14. januara, najavljeno je iz Gradske kuće.

Novogodišnji program će početi 13. januara u 20.30 časova i to nastupom ansambla “Zorule”. Posle njih sviraće novosadski sastav “Garavi sokak”. Petnaestak minuta pre ponoći, na binu će izaći Goran Bregović sa kojim ćemo odbrojavati poslednje sekunde pred Novu 2016. godinu uz spektakularni vatromet – rekla je savetnica gradonačelnika Nada Kobac i pozvala građane da u što većem broju dođu na Trg slobode u sredu uveče.

Za vreme proslave na Trgu slobode biće angažovana redarska služba, a u koncertni prostor neće biti dozvoljeno unošenje bilo koje vrste oružja, pirotehničkih sredstava i napitaka. Trifkovićev trg, kao i ulice Njegoševa, Miloša Hadžića, Đure Jakšića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Grčkoškolska, Zlatne grede, Grozde Gajšin, Natoševićeva, Nikole Pašića, Modene i Ilije Ognjanovića biće zatvorene za saobraćaj na dan dočeka od 15 časova do sutra ujutro u četiri sata.

Semafori u široj zoni centra u noćnim satima radiće u režimu za dane vikenda. U svim ulicama užeg centra grada zabranjuje se ulazak vozilima sa važećim odobrenjem, osim za vozila organizatora manifestacije, javno-komunalnih preduzeća i prioritetnih vozila.

Parking garaža iza zgrade SNP-a privremeno će biti zatvorena i korišćena za potrebe parkiranja vozila organizatora i gostiju.

Izvor: RTV
Foto: Promo