Početna Politika Osnovan Gradski ogranak “Istine”

Osnovan Gradski ogranak “Istine”

0

Politička stranka “Istina” osnovala je Gradski ogranak za Novi Sad.

Za predsednicu je izabrana Jelena Lazarević, a na potpredsednička mesta su postavljeni Igor Stefanović, Marijana Ljepić, Tatjana Lazić, Olivera Nenadić, Dijana Cvetković, Vanja Šaraba, Maja Koropanovski, Dunja Kondić, Lidija Odžić Pavlović, Ivana Bakmaz, Tamara Krstić, Jelena Plavšić i Tijana Raković.

Predsednica Izvršnog odbora gradskog ogranka Novi Sad je Slađana Ivezić, zamenik Stefan Glođović. Za Generalnu sekretarku izglasana je Ivana Škorić.

Lazarević je navela da se politika ne sme svoditi samo na izbore i vlast.

“Politika treba da isključivo bude u interesu građana. Njihovo uključivanje u političke procese ključno je za demokratiju i zato ćemo promovisati aktivnosti kao što su javne rasprave, ankete i drugi mehanizmi koji omogućavaju građanima da izraze svoje stavove i mišljenja”, kazala je Lazarević.

Predsednica stranke Ivana Vujasin je ocenila da će “Istina” biti pokretač promena.

“Ovo što smo danas napravili je seme koje će rasti i cvetati, donoseći svež vazduh u Novi Sad. Nastavićemo da zajedno gradimo grad za sve nas, grad u kojem će svaki glas imati vrednost. Ovo je početak našeg zajedničkog puta prema svetlijoj i pravednijoj budućnosti za sve nas”, rekla je Vujasin.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija