Početna Politika SNS: Stanje u JKP i JP je posledica vladavine DS-a

SNS: Stanje u JKP i JP je posledica vladavine DS-a

0

sns-logo-1

Povodom najnovijeg saopštenja DS da javna i komunalna preduzeća ugrožavaju stabilno funkcionisanje čitave lokalne samouprave, Gradski odbor SNS Novi Sad poručuje demokratama da je to o čemu piše DS posledica svega onoga što su radili u vreme njihove vladavine.

Demokrate su pokazale kako to misle uraditi u prošlom mandatu, kada su komunalni sistem “organizovale, koordinisale i usklađivale”, i kada je dug u JKP dostigao neverovatnih sedam milijardi dinara.

Novosadski odbor SNS poručuje Demokratskoj stranci da je stanje u JKP i JP neuporedivo bolje nego što je bilo do 2012. godine, kao i da nema opasnosti za grad i za funkcionisanje komunalnog sistema u gradu, iako bi, kako se navodi u saopštenju, demokrate to želele, s obzirom da je njihova politika “što gore za Novi Sad, to bolje za Demokratsku stranku”.

Gradski odbor Demokratske stranke Novi Sad saopštio je ranije danas da javna i komunalna preduzeća u Novom Sadu ne plaćaju svoje račune i dugove u zakonskom roku, čime ugrožavaju stabilno finansiranje čitave lokalne samouprave.

Izvor: Tanjug
Foto: SNS