Početna Sport Grad uložio 350.000 evra u teren sa veštačkom travom SC Sajmište

Grad uložio 350.000 evra u teren sa veštačkom travom SC Sajmište

0

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin obišao je prostorije i teren sa veštačkom travom koje su pod upravom Fudbalskog saveza Grada Novog Sada.

Tom prilikom predsednik Fudbalskog saveza Grada Novog Sada Novak Kostrešević predstavio je buduće aktivnosti i planove Saveza.

Kostrešević je izjavio da će Fudbalski savez nastaviti da ulaže u terene i da će stvoriti materijalno-tehničke uslove da pre svega deca budu bezbedna.

Grad Novi Sad je mnogo uložio do sada, sagradio je teren sa veštačkom podlogom, ostale su praktične stvari. Da bi se na tom terenu moglo bezbedno igrati moramo imati ogradu, rasvetu, svlačionice. Nadam se da će Grad i od ovog dela napraviti nešto čime će se ponositi, ovi građani su to zaslužili – rekao je Kostrešević.

On je apelovao na sve stanovnike Sajmišta, komšije, da ne kidaju ogradu, već da im budu pomoć u očuvanju igrališta i terena.

Grad Novi Sad je u ovaj teren uložio oko 350.000 evra. Kad to kažem hoću da naglasim da smo pripremili teren i dobili donaciju Fudbalskog saveza Srbija, a na takvim terenima danas treniraju fudbaleri najboljih evropskih klubova – rekao je Ognjen Cvjetićanin.

Kostrešević je poklonio fudbalsku loptu Cvjetićaninu, kao znak budućeg timskog rada kako bi “zaigrali zajedno”.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay