Početna Sport U Vošu stigao Petković kao pojačanje

U Vošu stigao Petković kao pojačanje

0

Fudbalski klub Vojvodina pojačao se za iskusnog defanzivca Nikolu Petkovića, koji u Novi Sad stiže kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa Sičuanom.

Tridesettrogodišnji Petković u Novi Sad dolazi posle godinu dana koje je proveo na Tajlandu. Prethodno je nosio dres Zemuna, Hacetepea, Crvene zvezde, Ajntrahta, Tomska, Al Ahlija, Hapoela, Sidneja, Vesterloa, te nekoliko azijskih klubova, preneo je Mondo.

Ovo mu je inače drugi put da će obući crveno-beli dres, pošto je za Vojvodinu nastupao od 2005. do 2007. godine. Voša je tokom prelaznog roka, pod kontrolom sportskog direktora Nikola Lazetića, dovela 12 pojačanja.

Još uvek se ne zna šta će se dogoditi sa transferom još jednog bivšeg igrača Vojvodine – Slobodana Medojevića.

Ovaj Novosađanin je trenutno u Nemačkoj, u kojoj igra od 2012. godine. Poziv da dođe kući i da se vrati u klub u kojem je ponikao je poslat, a sve bi trebalo da bude razrešeno u naredna dva, tri dana.

Medojević je za Vošu nastupao od 2007. do 2012. godine, kada je prešao u Volfzburg. Ovaj dvadesetdevetogodišnjak je sa nemačkim klubovima uzeo dva tamošnja kupa, jedan sa Volfzburgom, a drugi sa Ajntrahtom.

Izvor: 021
Foto: Pixabay