Početna Gradske teme Auto-moto berza polovnih vozila na Novosadskom sajmu

Auto-moto berza polovnih vozila na Novosadskom sajmu

0

Prva Auto-moto berza, na kojoj će posetioci moći da vide bogatu ponudu polovnih automobila i opreme, otvorena je juče na Novosadskom sajmu a trajaće i danas.

Na oko 10.000 kvadratnih metara izlagačkog prostora nastupiće više od 50 izlagača polovnih automobila, oldajmera, personalizovanih vozila, motora i auto-moto opreme.

Posetioci će moći da se druže sa ljubiteljima motociklizma, uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, a najmlađe posetioce očekuju vredni pokloni i nagrade.

– Izlagački segment upotpuniće berza maketa i igračaka automobila, izložba oldtajmera, CAR SHOW drift zabavni program, kao i saobraćajna olimpijada – izjavio je predsednik Saveza vozača Vojvodine, Marko Topo.

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković očekuje da će Auto-moto berza u budućnosti biti uvrštena u kalendar sajamskih manifestacija.

– Organizacijom još jedne manifestacije, poput Auto-moto berze, želeli smo da upotpunimo ponudu Novosadskog sajma, odnosno da stavimo u funkciju lokaciju i infrastrukturu Sajma. Nadamo se da će i izlagači i posetioci prepoznati kvalitete ove izložbe, te da će Auto-moto berza ući u kalendar naših sajamskih manifestacija – rekao je Cvetković.

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević očekuje da će Auto-moto berza na Novosadskom sajmu postati tradicionalna, pre svega zbog atraktivnosti.

– Polovni automobili su važan segment privrede i Novog Sada i cele Srbije. Više od 200 miliona evra je prošle godine bila vrednost tržišta polovnih automobila. Ovom berzom indirektno pomažemo lokalnim dilerima, a istovremeno posetioci mogu da vide kakva je ponuda – rekao je Radojević.

Auto-moto berzu organizuju Savez vozača Vojvodine i Novosadski sajam, uz podršku Grada Novog Sada, a radno vreme za posetioce je od 10 do 20 sati.

Ulaznice, po ceni od 200 dinara, posetioci mogu kupiti u Auli Novosadskog sajma.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay