Početna Gradske teme Muzika škola “Melodies” i Pevačko-edukativni centar “Magic voice” danas na “Novosadskom Winter...

Muzika škola “Melodies” i Pevačko-edukativni centar “Magic voice” danas na “Novosadskom Winter Festu”

0

Posle kiše i dana pauze, sinoć smo na “Novosadskom Winter Festu” imali priliku da uživamo u nastupima čak dva benda, kao i u sjajnim pesmicama koje su nam pevali mališani sa raspevane jelke.

Pre hora publici se obratila Jelena Galetin Žakić, PR menadžer. Ona je kao PR Arene Cineplex svim poseticima predložila da posete bioskop i pogledaju neki novogodišnji i božićni film i uživaju u prazničnoj atmosferi. Ona je otkrila da je njen najdraži božićni film “Sam u kući”.

Nakon obraćanja naše gošće publika je uživala u pesmicama hora “Soloniški”. Oni su pevali na ruskom jeziku, pa su posetioci imali priliku da čuju i kako zvuče novogodišnje pesmice na ovom jeziku..

Za zagrevanje atmosfere pobrinuo se bend “Retorika” koji je nastupio na glavnoj bini od 19h i sjajnim nastupom obradovao sve prisutne.

U istom ritmu nastavio je i naš drugi bend koji je nastupio od 20h. Za kraj večeri i sjajan provod pobrinuo se bend “Night train”.

I juče su najmlađi uživali u fotografisanju sa Deda Mrazom. Deda Mraz vas čeka i danas od 16h do 18h ispred raspevane jelke. Fotografisanje je besplatno, a roditelji mogu da donesu i poklone koje će deci uručiti Deda Mraz.

Večeras na raspevanoj jelki od 18h nastupiće Muzika škola “Melodies” i Pevačko-edukativni centar “Magic voice”.

U humanitarnoj kućici možete kupiti i rukotvorine koje su pravili štićenici Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici.

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama – kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

“Novosadski Winter Fest” organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje “Bač u srcu Bačke”. Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.
Attachments area

Autor: NsHronika