Početna Danas u gradu “Dan kućnih ljubimaca”, Šareni vokali, bend “Nova” i radio AS FM danas...

“Dan kućnih ljubimaca”, Šareni vokali, bend “Nova” i radio AS FM danas na Trgu slobode!

0

IMG_9043

Zagrevanje za drugi vikend “Novosadskog Winter Festa” proteklo je u sjajnoj atmosferi, a Novosađani su uživali u domaćim i stranim hitovima, kuvanom vinu, štrudlama, mađarskim kolačima, kobasicama i mnogim drugim specijalitetima.

Na “raspevanoj jelki” juče je gostovalo Crkveno pevačko društvo “Žene Milosnice” iz Zrenjanina,koje su svojim repertoarom napravile božićnu atmosferu. Nakon njih, na centralnoj bini nastupio je bend “Next Kodex” koji je razigrao publiku uz kombinaciju domaćih i stranih hitova, a od 20h slušali smo muziku sa O radija, koju ćemo imati priliku da slušamo svakog sledećeg petka, puštao je Predrag Novković, zamenik glavnog urednika.

IMG_8826

IMG_8799

IMG_9125

IMG_8934

Danas je poseban dan na “Novosadskom Winter Festu” jer ćemo se družiti sa kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima. Pozivamo sve vlasnike i njihove kućne ljubimce da dođu na Trg slobode u 17h, jer je danas “Dan kućnih ljubimaca”.

Pored poklona koje smo pripremili za četvoronošce, organizoval ismo i poklon igru za sve učesnike, a nagradićemo i vlasnike i ljubimce. Prva nagrada je 7 dana na Kopaoniku, druga i treća su tretmani za pse u salonima za negu kućnih ljubimaca “YP Dragica” i “YP Mina”, a još dva poklona stižu iz pet šopa “Puppy Shop”.

Našoj akciji pridružili su se i članovi Udruženja za zaštitu životinja iz Novog Sada “SPANS”. Oni će na NS Winter Festu promovisati svoju akciju “Udomi, ne kupuj!” i prikupljati sredstva za napuštene pse i mačke. Takođe, skrenuli bismo pažnju na to da vlasnici životinja, kojima je izlaganje buci, hladnoći i velikom broju ljudi stresno, ne dovode svoje ljubimce naTrg, jer su mnoge životinje baš zbog što većinu vremena provode u stanu, nenaviknute na sve gore navedeno.

IMG_8813 IMG_8916 IMG_8899

Naša gošća večeras biće književnica Jelena Bačić Alimpić, a od 18h na Singing Christmas Tree nastupiće hor “Šareni vokali” iz Sombora. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Od 19h slušamo bend “Nova”, a do 20h DJ Morning Indian – radio AS FM. Program radija AS FM već sada možete slušati na Trgu slobode.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektrodistribucija Srbije.

IMG_8862 IMG_8809 IMG_8958 IMG_8792 IMG_8783 IMG_8831 IMG_8791 IMG_9033

Autor: NsHronika