Početna Sport Završni turnir Kupa Radivoja Koraća od sutra u Novom Sadu

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća od sutra u Novom Sadu

0

Završni turnir Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać počinje sutra u Novom Sadu. Četvrtfinalne utakmice će se igrati u velikoj i maloj dvorani Spensa, dok će polufinala i finale biti u velikoj dvorani, ali bez publike zbog pandemije koronavirusa.

Za trofej „Žućkove levice“ u Novom Sadu boriće se pet ABA ligaša – Partizan NIS, Crvena zvezda MTS, FMP, Mega Soccerbet i Borac, finalisti drugog stepena Kupa KSS Vojvodina i kragujevački SPD Radnički d.o.o. i zemunska Mladost kao prvoplasirana na kraju prvog dela takmičenja u Prvoj muškoj ligi Srbije.

Četvrtfinala će biti na programu sutra, petak je slobodan dan, polufinala su u subotu, a finale u nedelju.

Turnir će od 15 časova prvim četvrtfinalnim mečom u maloj dvorani otvoriti Mega i Mladost Zemun, dok od 17 časova u velikoj dvorani igraju FMP – Vojvodina. Od 19 časova snage će odmeriti Partizan – Borac u maloj dvorani, a u velikoj od 21 Crvena zvezda i Radnički.

Pobednik duela Mega – Mladost Zemun, u subotnjem polufinalu od 18.30, odmeriće snage sa pobednikom meča FMP – Vojvodina, dok će se bolji iz meča Partizan – Borac od 21 čas sastati sa uspešnijim iz okršaja Crvena zvezda – Radnički.

Izvor: Novisad.com
Foto: KSS